02/06/2022 02/06/2022 Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό στα εγκαίνια του Πολυθεματικού Κέντρου Αξιολόγησης και Παρέμβασης – Μοναδικά Χαμόγελα, στην κοινότητα Κοτσιάτη. Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, ο Πανιερώτατος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Ιδρύματος, οι οποίοι επιτελούν έργο ιεραποστολικό, στηρίζοντας τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ευχόμενος όπως Κύριος ο Θεός τους...
02 Ιουνίου, 2022 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 10:19

Ο Mητροπολίτης Ταμασού στα εγκαίνια του Πολυθεματικού Κέντρου Αξιολόγησης και Παρέμβασης – Μοναδικά Χαμόγελα

Διαδώστε:
Ο Mητροπολίτης Ταμασού στα εγκαίνια του Πολυθεματικού Κέντρου Αξιολόγησης και Παρέμβασης – Μοναδικά Χαμόγελα

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό στα εγκαίνια του Πολυθεματικού Κέντρου Αξιολόγησης και Παρέμβασης – Μοναδικά Χαμόγελα, στην κοινότητα Κοτσιάτη.

Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, ο Πανιερώτατος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Ιδρύματος, οι οποίοι επιτελούν έργο ιεραποστολικό, στηρίζοντας τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ευχόμενος όπως Κύριος ο Θεός τους χαρίζει πλούσια την ευλογία Του στα έργα τους.

Στα εγκαίνια παρέστησαν η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Εμπορίου, κ. Νατάσα Πηλείδου, η Πρέσβειρα νέων του συνδέσμου, κ. Αναστασία Semaan, οι Βουλευτές Σάβια Ορφανίδου και Γιώργος Κουκουμάς, o κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου, κ. Μάριος Κουλούμας, οι γονείς των παιδιών του ιδρύματος και άλλοι προσκεκλημένοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων