06/10/2022 06/10/2022 Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως, στη φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Πρόεδρος και τα Μέλη του Κλάδου Κερύνειας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, υπό την αιγίδα της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου, Προέδρου του Ερυθρού Σταυρού. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Αναστασία...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 21:43

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως, στη φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Πρόεδρος και τα Μέλη του Κλάδου Κερύνειας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, υπό την αιγίδα της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου, Προέδρου του Ερυθρού Σταυρού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Αναστασία Ανθούση, η Δήμαρχος Κερύνειας, κ. Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη, η Δήμαρχος Ακανθούς, κ. Ελένη Χατζημιχαήλ, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Χριστιανικών Συνδέσμων της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, ο Δήμαρχος Καραβά, κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, η Πρόεδρος Γυναικείας Σοσιαλιστικής Επιτροπής, κ. Ρούλα Μαυρονικόλα, καθώς και η Πρόεδρος Ομίλου Γυναικών επαρχίας Κερύνειας, κ. Ελένη Κολιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων