18/03/2022 18/03/2022 Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στην Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ στην Ανθούπολη, χθες Πέμπτη. Τον Πανιερώτατο υποδέχτηκαν ο Ιδιοκτήτης της Pascal Education κ. Παντελής Ανδρέου, η Διευθύντρια και ο Υποδιευθυντής της Ελληνικής Σχολής, οι θεολόγοι του σχολείου και άλλοι καθηγητές. Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μαθητές,...
18 Μαρτίου, 2022 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 21:33

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ

Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στην Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ στην Ανθούπολη, χθες Πέμπτη.

Τον Πανιερώτατο υποδέχτηκαν ο Ιδιοκτήτης της Pascal Education κ. Παντελής Ανδρέου, η Διευθύντρια και ο Υποδιευθυντής της Ελληνικής Σχολής, οι θεολόγοι του σχολείου και άλλοι καθηγητές.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μαθητές, να ακούσει τις ερωτήσεις τους για διάφορα εκκλησιαστικά και μη θέματα που τους απασχολούν και να τους δώσει απαντήσεις.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευχαρίστησε, τον ιδιοκτήτη και τους συνεργάτες του, για την τιμητική πρόσκληση και εξέφρασε την χαρά του για την δυνατότητα επικοινωνίας με τους μαθητές, ενώ επαίνεσε την προσφορά του σχολείου στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας.

Τέλος ο Πανιερώτατος μοίρασε στους μαθητές ευλογίες και τους ευχήθηκε πατρικά. Έδωσε ως ευλογία στο σχολείο εικόνα του Αγίου Ηρακλειδίου Επισκόπου Ταμασού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων