27/05/2022 27/05/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΝΘΕΑ, παρευρέθηκε στην ημερίδα παρουσίασης της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022 – 2025, η οποία οργανώθηκε από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022. Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού και η συνδιαμόρφωση του Σχεδίου Δράσης για...
27 Μαΐου, 2022 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 15:21

O Mητροπολίτης Ταμασού στην ημερίδα παρουσίασης της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού

Διαδώστε:
O Mητροπολίτης Ταμασού στην ημερίδα παρουσίασης της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΝΘΕΑ, παρευρέθηκε στην ημερίδα παρουσίασης της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022 – 2025, η οποία οργανώθηκε από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού και η συνδιαμόρφωση του Σχεδίου Δράσης για την εφαρμογή της στρατηγικής με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην ημερίδα παρέστησαν η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, κ. Ιωάννα Φιάκκου, ο Πρόεδρος της Αρχής Αντιμετωπίσεως Εξαρτήσεων Κύπρου, Δρ Χρήστος Μηνά, ο Επίτροπος του Πολίτη, κ. Παναγιώτης Σεντώνας, ο βουλευτής ΔΗΣΥ κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, και μέλη άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων