05/10/2023 08/10/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, Πρόεδρος του Interstellar Science, Educational and Cultural Institute, υπόγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου του Interstellar κ. Αχιλλέα Κεντώνη και της αναπληρώτριας προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Μαρίας Μιλτιάδους. Ο...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2023 - 21:40

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, Πρόεδρος του Interstellar Science, Educational and Cultural Institute, υπόγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου του Interstellar κ. Αχιλλέα Κεντώνη και της αναπληρώτριας προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Μαρίας Μιλτιάδους.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε την χαρά του για τη συνεργασία αυτή που ανοίγει ορίζοντες στους νέους του τόπου μας και όχι μόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων