07/10/2022 07/10/2022 Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε τον αγιασμό, για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, στο γήπεδο του Εθνικού στην κοινότητα της Δευτεράς. Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, να μιλήσει με τα παιδιά και να τα συγχαρεί για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Τους παρότρυνε να μελετούν, να υπακούν...
07 Οκτωβρίου, 2022 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 10:01

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο γήπεδο του Εθνικού Δευτεράς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο γήπεδο του Εθνικού Δευτεράς

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε τον αγιασμό, για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, στο γήπεδο του Εθνικού στην κοινότητα της Δευτεράς.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, να μιλήσει με τα παιδιά και να τα συγχαρεί για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Τους παρότρυνε να μελετούν, να υπακούν τους γονείς, δασκάλους και προπονητές τους, να προσεύχονται και να εκκλησιάζονται, αλλά και να μετέχουν στη θεία κοινωνία του Σώματος και του Αίματος του Χριστού.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων