26/01/2022 26/01/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Αντστγου Βασιλείου Σταμπούλη» στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Τον Πανιερώτατο υποδέχθηκαν ο Διοικητής ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Στυλιανός Τίνανας, ο Διοικητής του Στρατοπέδου, Αντισυνταγματάρχης Διομήδης Παπαδόπουλος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες. Ο Πανιερώτατος μίλησε στους στρατιώτες, τους ενεθάρρυνε για το έργο που επιτελούν...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 22:38

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο Στρατόπεδο «Αντστ/γου Βασίλειου Σταμπούλη»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο Στρατόπεδο «Αντστ/γου Βασίλειου Σταμπούλη»

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Αντστγου Βασιλείου Σταμπούλη» στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Τον Πανιερώτατο υποδέχθηκαν ο Διοικητής ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Στυλιανός Τίνανας, ο Διοικητής του Στρατοπέδου, Αντισυνταγματάρχης Διομήδης Παπαδόπουλος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες.

Ο Πανιερώτατος μίλησε στους στρατιώτες, τους ενεθάρρυνε για το έργο που επιτελούν για την πατρίδα μας και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους.

Στο τέλος έγινε ανταλλαγή δώρων από τον Διοικητή του Στρατοπέδου στον Πανιερώτατο. Ο Πανιερώτατος δώρησε ως ευλογία στον Διοικητή εικόνα του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων