16/09/2020 16/09/2020 Αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Ηρακλειδίου Επισκόπου Ταμασέων, Προστάτου και Εφόρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής και  πανηγυρίζει η Ιερά Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή του Αγίου Ηρακλειδίου στο Πολιτικό. Σήμερα, Τετάρτη το εσπέρας και ώρα 6.00 μμ θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός, προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 16:40

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στον Εσπερινό του Αγίου Ηρακλειδίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στον Εσπερινό του Αγίου Ηρακλειδίου

Αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Ηρακλειδίου Επισκόπου Ταμασέων, Προστάτου και Εφόρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής και  πανηγυρίζει η Ιερά Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή του Αγίου Ηρακλειδίου στο Πολιτικό.

Σήμερα, Τετάρτη το εσπέρας και ώρα 6.00 μμ θα τελεστεί Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός, προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου και αύριο Πέμπτη το πρωί θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων