16/07/2022 16/07/2022 Με χαρούμενες παιδικές φωνές των μικρών αθλητών ποδηλασίας του «Αγίου Μνάσωνα» γέμισε ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού στο δάσος Μαχαιρά. Τα παιδιά αφού απόλαυσαν την προπόνηση τους μέσα στο μαγευτικό τοπίο που προσφέρει το δάσος, εκτονώθηκαν στο παιχνίδι και ακολούθως σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με μουσική και τραγούδι γευμάτισαν με τα καθιερωμένα σουβλάκια τα...
16 Ιουλίου, 2022 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2022 - 8:31

O ποδηλατικός όμιλος της Μητροπόλεως Ταμασού “Άγιος Μνάσων” στο δάσος Μαχαιρά

Διαδώστε:
O ποδηλατικός όμιλος της Μητροπόλεως Ταμασού “Άγιος Μνάσων” στο δάσος Μαχαιρά

Με χαρούμενες παιδικές φωνές των μικρών αθλητών ποδηλασίας του «Αγίου Μνάσωνα» γέμισε ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού στο δάσος Μαχαιρά.

Τα παιδιά αφού απόλαυσαν την προπόνηση τους μέσα στο μαγευτικό τοπίο που προσφέρει το δάσος, εκτονώθηκαν στο παιχνίδι και ακολούθως σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με μουσική και τραγούδι γευμάτισαν με τα καθιερωμένα σουβλάκια τα οποία ετοιμάστηκαν με τη βοήθεια όλων των φίλων και γονιών των παιδιών του ποδηλατικού μας ομίλου.

Ιδιαίτερη χαρά στην παρέα έδωσε και η παρουσία των ακούραστων αθλητών μας της αγωνιστικής μας ομάδας οι οποίοι έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από το πολύ πιεσμένο αγωνιστικό τους πρόγραμμα.Το όμορφο αυτό γεγονός σήμανε και τη λήξη των προπονήσεων της Ακαδημίας, ενόψει των θερινών διακοπών.

“Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι πάνω από όλα με υγεία και ασφάλεια”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων