20/05/2023 20/05/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 19 Μαΐου 2023, στη Ιερά Μητρόπολή του τους Επισκόπους Άσσου κ. Τιμόθεο (Οικουμενικό Πατριαρχείο) και Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο, ευγενώς προσκληθέντες, για να λάβουν μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο προς τιμή των Αγίων Ισαποστόλων...
20 Μαΐου, 2023 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 17:21

Οι Επίσκοποι Άσσου Τιμόθεος και Τζίντζας Σίλβεστρος στον Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Διαδώστε:
Οι Επίσκοποι Άσσου Τιμόθεος και Τζίντζας Σίλβεστρος στον Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 19 Μαΐου 2023, στη Ιερά Μητρόπολή του τους Επισκόπους Άσσου κ. Τιμόθεο (Οικουμενικό Πατριαρχείο) και Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο, ευγενώς προσκληθέντες, για να λάβουν μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο προς τιμή των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Αρχιερείς για τα θέματα της ιεραποστολής, αφού και οι δυο προσκληθέντες αρχιερείς διακονούν την ιεραποστολή.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης Ταμασού παρέθεσε γεύμα προς τιμή των αρχιερέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποδοχή της Τιμίας χειρός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στο Τσέρι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων