30/10/2023 30/10/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023, φιλοξένησε στην αυλή της το πανηγύρι αγάπης Λευκωσίας «Ραδιομαραθώνιος 2023». Το Πανηγύρι περιελάμβανε αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, χαιρετισμό από την Πρώτη Κυρία και Πρόεδρος της Διαχειριστικής επιτροπής του Ραδιομαραθώνιου, κ. Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, ο διευθύνων σύμβουλος της CNP,...
30 Οκτωβρίου, 2023 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 10:47

Πανηγύρι Αγάπης Λευκωσίας στην Ταμασό

Διαδώστε:
Πανηγύρι Αγάπης Λευκωσίας στην Ταμασό

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023, φιλοξένησε στην αυλή της το πανηγύρι αγάπης Λευκωσίας «Ραδιομαραθώνιος 2023».

Το Πανηγύρι περιελάμβανε αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, χαιρετισμό από την Πρώτη Κυρία και Πρόεδρος της Διαχειριστικής επιτροπής του Ραδιομαραθώνιου, κ. Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, ο διευθύνων σύμβουλος της CNP, κ. Τάκης Φειδία, καθώς και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ), συνδιοργανωτή του Ραδιομαραθώνιου.

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια και γελοιογραφίες από τον κ. Σώτο Βοσκαρίδη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Κυπρίων Γελοιογράφων, και ασφαλώς παιχνίδια survivor από τον Μάριο Πρίαμο.

Το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος είναι μη Κυβερνητικός Εθελοντικός Οργανισμός με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους δικαιούχους για ιατρική, φαρμακευτική ή τεχνική παρέμβαση, για επιστημονική έρευνα, για σεμινάρια ή άλλες ομαδικές δραστηριότητες και παροχή οικονομικής βοήθειας άμεσα ή έμμεσα που να προάγει την ευημερία των δικαιούχων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων