28/07/2023 29/07/2023 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023 ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Οσίας Ειρήνης Ηγουμένης της Μονής Χρυσοβαλάντου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιό της που βρίσκεται στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως της επαρχίας Λευκωσίας. Του Εσπερινού προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Πανιερώτατο...
28 Ιουλίου, 2023 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2023 - 4:51

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως Λευκωσίας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσι της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως Λευκωσίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023 ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Οσίας Ειρήνης Ηγουμένης της Μονής Χρυσοβαλάντου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιό της που βρίσκεται στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως της επαρχίας Λευκωσίας.

Του Εσπερινού προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Ησαΐα, πλαισιούμενος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους Μιχαήλ Ευθυμίου, Παναγιώτη Καϊμακλιώτη, Μάριο Νεοφύτου, Μάριο Ιωαννίδη, τον Οικονόμο Κυριάκο Παπαλλή, τους πρεσβυτέρους Νικόλαο Νικολάου και Σπυρίδωνα Καρατζιά και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Προ του πέρατος της ακολουθίας, τελέστηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του ιερού λειψάνου της Οσίας Ειρήνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων