20/07/2022 20/07/2022 Τάμπλετς στους Ουκρανούς πρόφυγες στην Πολωνία προσέφερε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, όπως είχε υποσχεθεί τον περασμένο Μάιο όταν φιλοξενήθηκε ομάδα προσφύγων από την Μητρόπολη Ταμασού. Συγκεκριμένα, ο Πανειρώτατος τους είχε υποσχεθέι πως θα έστελνε tablets στα παιδιά, ώστε να μπορούν με τη νέα χρονιά να αρχίσουν χωρίς δυσκολία τη φοίτησή τους....
20 Ιουλίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2022 - 21:03

Παράδοση tablets στους Ουκρανούς πρόσφυγες από την Ι.Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Παράδοση tablets στους Ουκρανούς πρόσφυγες από την Ι.Μητρόπολη Ταμασού

Τάμπλετς στους Ουκρανούς πρόφυγες στην Πολωνία προσέφερε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, όπως είχε υποσχεθεί τον περασμένο Μάιο όταν φιλοξενήθηκε ομάδα προσφύγων από την Μητρόπολη Ταμασού.

Συγκεκριμένα, ο Πανειρώτατος τους είχε υποσχεθέι πως θα έστελνε tablets στα παιδιά, ώστε να μπορούν με τη νέα χρονιά να αρχίσουν χωρίς δυσκολία τη φοίτησή τους.

Τα tablets παρέδωσε ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, ο οποίος την εβδομάδα αυτή (18 – 22 Ιουλίου 2022) βρίσκεται στο Σούπρασλ της Πολωνίας, εκπροσωπώντας την Μητρόπολη Ταμασού σε συνέδριο νέων από ορθόδοξες χώρες (Κύπρο, Ελλάδα, Βέλγιο, Ολλανδία, Ινδία, Λίβανο, Ουγκάντα, Πολωνία, Σερβία, Αμερική, Αλβανία).

Οι Ουκρανοί πρόσφυγες ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Ταμασού για την αγαπώσα καρδία του, για το ενδιαφέρον του προς αυτούς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους και του ευχήθηκαν έτη πολλά.

Να αναφερθεί πως τα tablets δώρησε η εταιρεία Stephanis προς την Μητρόπολη, για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων