14/04/2023 14/04/2023 Με κατάνυξη, ιεροπρέπεια και ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Πέμπτης (όρθρος Μεγάλης Παρασκευής), 13 Απριλίου 2023, η κορύφωση του Θείου δράματος, η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου στον Ιερό του Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμειας. Η ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου πλαισιούμενου από τον Πανοσιολογιώτατο...
14 Απριλίου, 2023 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 9:06

Πλήθος πιστών στην ακολουθία των Παθών στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμειας

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στην ακολουθία των Παθών στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμειας

Με κατάνυξη, ιεροπρέπεια και ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Πέμπτης (όρθρος Μεγάλης Παρασκευής), 13 Απριλίου 2023, η κορύφωση του Θείου δράματος, η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου στον Ιερό του Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμειας.

Η ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου πλαισιούμενου από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αναστάσιο Κύρρη, τον Πρωτοπρεσβύτερο Δαμιανό Δαμιανού και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Το Ναό κατέκλυσε πλήθος πιστών και κυρίως νέοι άνθρωποι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων