05/08/2021 05/08/2021  Η Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού προσέφερε 10000 βρεφικές πάνες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο Λευκωσίας, την Τετάρτη 4 Αυγούστου. Τις βρεφικές πάνες παρέδωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΚΥΚΑΤ, Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ραφαήλ Μισιαούλης, με υπαλληλικό προσωπικό της Μητρόπολης, τους Παναγιώτη Χαραλάμπους και Αλέξανδρο Δημοσθένους. Εκ μέρους του Νοσοκομείου,...
05 Αυγούστου, 2021 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 18:21

10.000 βρεφικές πάνες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο

Διαδώστε:
10.000 βρεφικές πάνες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο

 Η Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού προσέφερε 10000 βρεφικές πάνες για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο Λευκωσίας, την Τετάρτη 4 Αυγούστου.

Τις βρεφικές πάνες παρέδωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΚΥΚΑΤ, Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ραφαήλ Μισιαούλης, με υπαλληλικό προσωπικό της Μητρόπολης, τους Παναγιώτη Χαραλάμπους και Αλέξανδρο Δημοσθένους. Εκ μέρους του Νοσοκομείου, τα κιβώτια υποδέχθηκε η κ. Χριστιάνα Ξυδά, διοικητική λειτουργός του Νοσοκομείου, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της εκ μέρους του Διευθυντή προς την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων