08/05/2022 08/05/2022 Στα γήπεδα Cambeone στην Ανθούπολη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το πρωτάθλημα φούτσαλ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας. Οι ιδιοκτήτες των γηπέδων για ακόμη μία χρονιά, τα παραχώρησαν δωρεάν. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος ενορίες της Μητροπολιτικής περιφέρειας με ομάδες παιδιών γυμνασίου και λυκείου. Μετά από πολλούς συναρπαστικούς αγώνες, μεταξύ...
08 Μαΐου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 21:23

Πρωτάθλημα φούτσαλ Κατηχητικών Σχολείων Ι/ Μητρόπολης Ταμασού

Διαδώστε:
Πρωτάθλημα φούτσαλ Κατηχητικών Σχολείων Ι/ Μητρόπολης Ταμασού

Στα γήπεδα Cambeone στην Ανθούπολη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το πρωτάθλημα φούτσαλ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας. Οι ιδιοκτήτες των γηπέδων για ακόμη μία χρονιά, τα παραχώρησαν δωρεάν. Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος ενορίες της Μητροπολιτικής περιφέρειας με ομάδες παιδιών γυμνασίου και λυκείου.

Μετά από πολλούς συναρπαστικούς αγώνες, μεταξύ των οποίων και μερικοί που κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, νικητές αναδείχθηκαν στο πρωτάθλημα Γυμνασίου η ομάδα από την κοινότητα Ψιμολόφου και στο πρωτάθλημα Λυκείου η ομάδα από την κοινότητα Παλαιομετόχου.

Μετά τους πανηγυρισμούς των νικητών και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά των ομάδων, απονεμήθηκαν τα κύπελλα στους πρώτους και δεύτερους νικητές και των δύο Πρωταθλημάτων. Επίσης δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

Όλα τα παιδιά των ομάδων έφυγαν ευχαριστημένα, αφού για ακόμη μία χρονιά επικράτησε η αθλητοπρέπεια και ο υγιής ανταγωνισμός. Αξίζει να ευχαριστήσουμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ΚΟΠ και την Επιτροπή Διαιτησίας Τμήμα Πρωταθλημάτων για την παραχώρηση διαιτητών που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων