18/04/2019 18/04/2019 Πραγματοποιήθηκε για δωδέκατη συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα FutsalΚατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στα γήπεδα Campionneστην Ανθούπολη. Οι ιδιοκτήτες των γηπέδων για ακόμη μία χρονιά μας τα παραχώρησαν δωρεάν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό. Το Πρωτάθλημα έγινε σε δύο φάσεις: ένα Τουρνουά για ομάδες Γυμνασίου και ένα...
18 Απριλίου, 2019 - 15:43

Πρωτάθλημα Futsal Κατηχητικών Σχολείων Ι.Μ Ταμασού

Διαδώστε:
Πρωτάθλημα Futsal Κατηχητικών Σχολείων Ι.Μ Ταμασού

Πραγματοποιήθηκε για δωδέκατη συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα FutsalΚατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στα γήπεδα Campionneστην Ανθούπολη. Οι ιδιοκτήτες των γηπέδων για ακόμη μία χρονιά μας τα παραχώρησαν δωρεάν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Το Πρωτάθλημα έγινε σε δύο φάσεις: ένα Τουρνουά για ομάδες Γυμνασίου και ένα Τουρνουά για ομάδες Λυκείου. Συμμετείχαν 18 ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου με πέραν των εκατόν πενήντα (150) εφήβων που συμμετείχαν σε αυτές. Όλοι οι αγώνες ήταν νοκ άουτ μετά από συνεχείς κληρώσεις.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων δήλωσαν τη συμμετοχή τους πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και το πρωί της Κυριακής έγιναν οι κληρώσεις για την πρώτη φάση παρουσία όλων των ομάδων. Τα δύο διαφορετικά Τουρνουά πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα σε τέσσερα γήπεδα Futsal. Τη διαιτησία ανέλαβαν επαγγελματίες διαιτητές τους οποίους μας απέστειλε η Επιτροπή Διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και τους οποίους ευχαριστούμε για την αφιλοκερδή τους προσφορά.

Μετά από πολλούς συναρπαστικούς αγώνες, μεταξύ των οποίων και μερικοί που κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, νικητές αναδείχθηκαν στο πρωτάθλημα Γυμνασίου η ομάδα από το χωριό Παλαιομέτοχο και στο πρωτάθλημα Λυκείου η ομάδα από το χωριό Μιτσερό. Μετά τους πανηγυρισμούς των νικητών και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά των ομάδων, απονεμήθηκαν τα κύπελλα στους πρώτους και δεύτερους νικητές και των δύο Πρωταθλημάτων.

Όλα τα παιδιά των ομάδων έφυγαν ευχαριστημένα, αφού για ακόμη μία χρονιά επικράτησε η αθλητοπρέπεια και ο υγιής ανταγωνισμός. Το Πρωτάθλημα της Μητροπόλεως εντάσσεται στα προγράμματα υγιούς ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων, τα οποία σχεδιάζει και υλοποιεί το Ίδρυμα «Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού» (Κ.Υ.Κ.Α.Τ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων