21/05/2019 21/05/2019 Στις 19 Μαΐου 2019, ο πρώην Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας Μόσχας και νυν Μητροπολίτης Εσθονίας του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Ευγένιος γιόρτασε στον Ρωσικό Καθεδρικό Ναό του Ταλίν τα 25χρονα της αρχιερατικής διακονίας του. Στο συλλείτουργο έλαβαν μέρος συμμαθητές και πρώην φοιτητές του Σεβασμιωτάτου, ανάμεσά τους και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο Πρύτανης...
21 Μαΐου, 2019 - 15:21

Στην Εσθονία βρέθηκε ο Μητρ. Ταμασού

Διαδώστε:
Στην Εσθονία βρέθηκε ο Μητρ. Ταμασού

Στις 19 Μαΐου 2019, ο πρώην Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας Μόσχας και νυν Μητροπολίτης Εσθονίας του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Ευγένιος γιόρτασε στον Ρωσικό Καθεδρικό Ναό του Ταλίν τα 25χρονα της αρχιερατικής διακονίας του.

Στο συλλείτουργο έλαβαν μέρος συμμαθητές και πρώην φοιτητές του Σεβασμιωτάτου, ανάμεσά τους και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας Κιέβου και υπεύθυνος διοίκησης της Ουκρανικής Εκκλησίας, Μητροπολίτης Μπορισπόλ Αντώνιος, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας στη Γερμανία Αρχιεπίσκοπος Ποντόλσκ Τύχων, ο Έξαρχος του Πατριαρχείου Σερβίας στη Μόσχα Επίσκοπος Αντώνιος, ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας στην Ισπανία, Αρχιεπίσκοπος Νέστωρ, ο Αρχιεπίσκοπος Μπέλιστοκ Πολωνίας κ. Ιάκωβος, ο Επίσκοπος Γεράσιμος του Πατριαρχείου Βουλγαρίας και πολλοί άλλοι.

Όλοι ευχήθηκαν στον παλιό τους Πρύτανη και καθηγητή τα χρόνια πολλά και καλή διακονία στα νέα του καθήκοντα, ως Μητροπολίτου, πλέον Ταλίν και πάσης Εσθονίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων