22/07/2020 22/07/2020 Την μητέρα του ήρωα και εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2018 στην Αλβανία, κ. Βασιλεία Κατσίφα, υποδέχθηκε Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στην Ιερά Μητρόπολη στο Επισκοπειό. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το προσωπικό της Μητροπόλεως υποδέχθηκε την κ. Βασιλεία με μια Ελληνική σημαία σύμβολο του Έθνους μας. Στην συζήτηση που...
22 Ιουλίου, 2020 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 9:16

Στην Μητρ. Ταμασού η μητέρα του Κ. Κατσίφα

Διαδώστε:
Στην Μητρ. Ταμασού η μητέρα του Κ. Κατσίφα

Την μητέρα του ήρωα και εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2018 στην Αλβανία, κ. Βασιλεία Κατσίφα, υποδέχθηκε Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στην Ιερά Μητρόπολη στο Επισκοπειό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το προσωπικό της Μητροπόλεως υποδέχθηκε την κ. Βασιλεία με μια Ελληνική σημαία σύμβολο του Έθνους μας.

Στην συζήτηση που είχε ο Πανιερώτατος με την κ. Βασιλεία τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση του προς το πρόσωπο της αλλά και προς όλους τους κατοίκους των Βουλιαράτων και της Ελληνικής Β. Ηπείρου όπου φυλάγουν Θερμοπύλες.

Επίσης ο Πανιερώτατος ανέφερε ότι η θυσία του Κωνσταντίνου είναι ένα τρανό πατριωτικό παράδειγμα όλων των σύγχρονων Ελλήνων και κυρίως των νέων.

Ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης έλεγε, «Ὅσοι πεθαίνουν παλληκαρήσια, δὲν πεθαίνουν! Ἂν δὲν ὑπάρχει ἡρωισμός, δὲ γίνεται τίποτε. Καὶ νὰ ξέρετε, ὁ πραγματικά πιστὸς εἶναι καὶ γενναῖος…».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων