06/10/2022 06/10/2022 Η πρώτη σύναξη κατηχητών και κατηχητριών για την νέα κατηχητική περίοδο πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό. Στην αρχή της Συνάξεως, Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου 2022, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεοτόκης Φαίδωνος, Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους. Εισηγητής στη σύναξη ήταν...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 9:12

Σύναξη Κατηχητών στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Σύναξη Κατηχητών στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Η πρώτη σύναξη κατηχητών και κατηχητριών για την νέα κατηχητική περίοδο πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό.

Στην αρχή της Συνάξεως, Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Οκτωβρίου 2022, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεοτόκης Φαίδωνος, Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους.

Εισηγητής στη σύναξη ήταν ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «ο ρόλος του κατηχητή στη ζωή των παιδιών».

Μετά την εισήγηση ακολούθησε συζήτηση με την συμμετοχή του ακροατηρίου αλλά και του Μητροπολίτη Ταμασού, ο οποίος κατά το πέρας της Συνάξεως έδωσε πνευματικές κατευθύνσεις, συμβουλές και πατρικές ευχές για το νέο κατηχητικό έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων