14/05/2022 14/05/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συναντήθηκε στο γραφείο τουτην Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, με τον Ηγούμενο της Μονής του Φρέατος Ιακώβ, του τόπου του μαρτυρίου του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου, πατέρα Ιουστίνο, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα σχετικά με το προσκύνημα και τον τρόπο επιβιώσής του στον δύσκολο αυτό τόπο....
14 Μαΐου, 2022 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2022 - 12:03

Συναντήσεις Μητροπολίτη Ταμασού με επισκέπτες από Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Γεωργίας

Διαδώστε:
Συναντήσεις Μητροπολίτη Ταμασού με επισκέπτες από Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Γεωργίας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συναντήθηκε στο γραφείο τουτην Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, με τον Ηγούμενο της Μονής του Φρέατος Ιακώβ, του τόπου του μαρτυρίου του Αγίου Ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου, πατέρα Ιουστίνο, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα σχετικά με το προσκύνημα και τον τρόπο επιβιώσής του στον δύσκολο αυτό τόπο.

Στη συνέχεια, τον Πανιερώτατο επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βελγίου και Ολλανδίας του Πατριαρχείου Γεωργίας κ. Δοσίθεος συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Κύπρο κ. Temur Kekelidze, με τους οποίους συζήτησαν διάφορα επίκαιρα θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων