02/11/2022 02/11/2022 Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στο Συνοδικό της Μητρόπολης, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου του Λυκείου Παλλουριώτισσας. Οι καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές και τις μαθήτριες ήταν οι κ. Κυριάκος Κυριάκου, Βοηθός Διευθυντή, κ. Γιώργος Μιχαήλ, θεολόγος, κα Λουίζα Λουκαΐδου, φιλόλογος, κ. Ιωάννης Σωρός, βιολόγος, κα Νικολέτα Παύλου, πληροφορικής, και κα...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 13:45

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με μαθητές του Λυκείου Παλλουριώτισσας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με μαθητές του Λυκείου Παλλουριώτισσας

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στο Συνοδικό της Μητρόπολης, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου του Λυκείου Παλλουριώτισσας.

Οι καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές και τις μαθήτριες ήταν οι κ. Κυριάκος Κυριάκου, Βοηθός Διευθυντή, κ. Γιώργος Μιχαήλ, θεολόγος, κα Λουίζα Λουκαΐδου, φιλόλογος, κ. Ιωάννης Σωρός, βιολόγος, κα Νικολέτα Παύλου, πληροφορικής, και κα Κάλλη Χριστοφόρου, μαθηματικός.

Ο Πανιερώτατος είχε χθες την ευκαιρία να μιλήσει με τους νέους, να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματά τους και να τους διαβεβαιώσει ότι η αγάπη της Εκκλησίας τους συνοδεύει στη ζωή τους.

Επαίνεσε και ευχαρίστησε τους Καθηγητές για το σπουδαίο έργο και λειτούργημά τους και τους διαβεβαίωσε ότι τους συνοδεύει η αγάπη της Εκκλησίας, οι θερμές ευχές και προσευχές για ό,τι καλό στη ζωή τους.

Φωτογραφίες: Ιάκωβος Χατζησταύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων