26/07/2023 27/07/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε στο γραφείο του την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαριλένα Ευαγγέλου, το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023. Κατά την συνάντησή τους, η κ. Υφυπουργός και ο Πανιερώτατος, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία για κοινά θέματα, που αφορούν την ευημερία του λαού. Ο Πανιερώτατος...
26 Ιουλίου, 2023 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023 - 2:06

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε στο γραφείο του την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαριλένα Ευαγγέλου, το πρωί της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023.

Κατά την συνάντησή τους, η κ. Υφυπουργός και ο Πανιερώτατος, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία για κοινά θέματα, που αφορούν την ευημερία του λαού.

Ο Πανιερώτατος ενημέρωσε την κα Υφυπουργό για τις υπηρεσίες του ΚΕΝΘΕΑ και της Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού, στις οποίες είναι πρόεδρος ο Μητροπολίτης κ. Ησαΐας.

Η κα Ευαγγέλου εξέφρασε την ευχαρίστηση προς τον Πανιερώτατο για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο λαό και διαβεβαίωσε πως είναι πρόθυμη για συνεργασία του Υφυπουργείου με την Ιερά Μητρόπολη.

Στη συνάντηση παρέστησαν η Γενική Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, κα Έλενα Ζαρούνα, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, και λειτουργοί του Υφυπουργείου.

Μετά τη συζήτηση, ο Πανιερώτατος ξενάγησε την κα Υφυπουργό στους χώρους της Μητροπόλεως και στο Μουσείο «Γλαύκου Κληρίδη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων