25/01/2022 25/01/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννη Παπαμελετίου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολεως την Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022. Ο Πρέσβης ξεναγήθηκε από τον Πανιερώτατο στους χώρους της Μητροπόλεως, στο Συνοδικό, στα δυο Μουσεία που βρίσκονται εντός του Επισκοπείου της Μητροπόλεως και στον ρωσικής...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 23:53

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννη Παπαμελετίου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολεως την Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022.

Ο Πρέσβης ξεναγήθηκε από τον Πανιερώτατο στους χώρους της Μητροπόλεως, στο Συνοδικό, στα δυο Μουσεία που βρίσκονται εντός του Επισκοπείου της Μητροπόλεως και στον ρωσικής τεχνοτροπίας Ναό του Αποστόλου Ανδρέα και πάντων των εν ρωσική γη διαλαμψάντων Αγίων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων