16/12/2022 16/12/2022 Ο εκ Λευκωσίας ορμώμενος, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας της Κύπρου, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη, στο Δημαρχείο Λευκωσίας την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Δημαρχείου και να συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν την πρωτεύουσα...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 9:10

Συνάντηση του Μητροπολίτη Ταμασού με τον Δήμαρχο Λευκωσίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Ταμασού με τον Δήμαρχο Λευκωσίας

Ο εκ Λευκωσίας ορμώμενος, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας της Κύπρου, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη, στο Δημαρχείο Λευκωσίας την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Δημαρχείου και να συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν την πρωτεύουσα της Κύπρου, την Λευκωσία.

Τέλος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ευχήθηκε στο Δήμαρχο και το προσωπικό Καλά Χριστούγεννα και ευχές για το επερχόμενο νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων