31/07/2022 31/07/2022 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, η συναυλία με τίτλο «Νταλάρα – Κότσιρα», που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στα πλαίσια των 15 χρόνων από την ανασύστασή της, στην υπαίθρια σκηνή που βρίσκεται στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως. Στη συναυλία τραγούδησαν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ασπασία...
31 Ιουλίου, 2022 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 19:58

Συναυλία με Νταλάρα-Κότσιρα για τα 15 χρόνια από την ανασύσταση της Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Συναυλία με Νταλάρα-Κότσιρα για τα 15 χρόνια από την ανασύσταση της Ι.Μ. Ταμασού και Ορεινής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, η συναυλία με τίτλο «Νταλάρα – Κότσιρα», που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, στα πλαίσια των 15 χρόνων από την ανασύστασή της, στην υπαίθρια σκηνή που βρίσκεται στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συναυλία τραγούδησαν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ασπασία Στρατηγού.

Κατά τη σύντομη ομιλία του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας ευχαρίστησε τους χορηγούς της συναυλίας, τον υπερήφανο υποστηρικτή ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Μεγάλο χορηγό “ΑltiusInsurance”, τους υποστηρικτές “Petrolina”, “Island oil Holdings”, το νερό “Ευ ζην” και τους χορηγούς επικοινωνίας “Φιλελεύθερος”, “active”, “ΡΙΚ”, “City Channel”, “Vouli TV” και το “Κανάλι Έξι”. Επίσης, ευχαρίστησε όλους που προσήλθαν στη συναυλία, υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Μητρόπολη Ταμασού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Κώνστας, Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος Νεόφυτος Σιάηλος, οι πρώην Υπουργοί Εξωτερικών, κ. Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Βασιλική Αναστασιάδου, ο Δήμαρχος Λατσιών, κ. Χρήστος Πιτταράς, κοινοτάρχες της Μητροπολιτικής περιφέρειας, θρονικοί επίτροποι και πλήθος κόσμου από όλη την Κύπρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων