27/08/2021 27/08/2021 Μια μοναδική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπείο. Ο οργανισμός “ΔΙΩΝΗ” στο πλαίσιο των πέντε χρόνων λειτουργίας του παρουσιάζει τον Άμλετ του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστο Θηβαίο, με ώρα έναρξης στις 20.30 στην Πολιτιστική Σκηνή της Μητρόπολης Ταμασού. Η συναυλία είναι υπό την...
27 Αυγούστου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 19:18

Συναυλία Θηβαίου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα από τη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Συναυλία Θηβαίου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα από τη Μητρόπολη Ταμασού

Μια μοναδική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπείο. Ο οργανισμός “ΔΙΩΝΗ” στο πλαίσιο των πέντε χρόνων λειτουργίας του παρουσιάζει τον Άμλετ του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστο Θηβαίο, με ώρα έναρξης στις 20.30 στην Πολιτιστική Σκηνή της Μητρόπολης Ταμασού.

Η συναυλία είναι υπό την αιγίδα του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐα και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν μετά το πέρας της συναυλίας στο ειδικό ταμείο του ΚΥΚΑΤ για τους πυρόπληκτους.

Άνοιγμα συναυλίας από τη νεαρή ερμηνεύτρια Μαρία Βαρδάκη

Προπώληση εισιτηρίων μέσω του tickethour στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://shop.tickethour.com/ticketmaster_se_3534.html

Τιμή:10€
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων