25/09/2022 28/09/2022 Το βράδυ του Σαββάτου, 24 Σεπτεμβρίου 2022, με επιτυχία εστέφθη η συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μάριου Μελετίου, στην υπαίθρια σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό. Στη συναυλία τραγούδησαν ελληνικά τραγούδια οι Έλενα Ανδρέου, Ευδοκία Καδή, Μιχάλης Μαύρος και Φίλιππος Κτενάς. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον μουσικοσυνθέτη και την ορχήστρα του, για την συναυλία...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 13:30

Συναυλία του Μάριου Μελετίου στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Συναυλία του Μάριου Μελετίου στη Μητρόπολη Ταμασού

Το βράδυ του Σαββάτου, 24 Σεπτεμβρίου 2022, με επιτυχία εστέφθη η συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μάριου Μελετίου, στην υπαίθρια σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό.

Στη συναυλία τραγούδησαν ελληνικά τραγούδια οι Έλενα Ανδρέου, Ευδοκία Καδή, Μιχάλης Μαύρος και Φίλιππος Κτενάς.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον μουσικοσυνθέτη και την ορχήστρα του, για την συναυλία που έδωσαν στους χώρους της Μητροπόλεως και ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον κόσμο, που στηρίζει την προσφορά και το έργο της Μητροπόλεως, με την παρουσία τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων