17/07/2022 17/07/2022 Mε απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συναυλία με τα τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη. Στη συναυλία έλαβε μέρος η λαϊκή ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και οι τραγουδιστές Βασίλης Λέκκας, Παναγιώτης Πετράκης, Μπέττυ Χαρλαύτη και Άγγελος Θεοδωράκης. Πριν την έναρξη της συναυλίας, στον λόγο του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ....
17 Ιουλίου, 2022 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 11:37

Τα τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Τα τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Ταμασού

Mε απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συναυλία με τα τραγούδια του αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη συναυλία έλαβε μέρος η λαϊκή ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” και οι τραγουδιστές Βασίλης Λέκκας, Παναγιώτης Πετράκης, Μπέττυ Χαρλαύτη και Άγγελος Θεοδωράκης.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, στον λόγο του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, τη λαϊκή ορχήστρα, τους τραγουδιστές, τους συντελεστές της συναυλίας, και όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη και τη συμβολή του στην πατρίδα με τα τραγούδια του. Τέλος, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τους χορηγούς της συναυλίας, την Αστυνομία Κύπρου, για την παραχώρηση αστυνόμευσης και ομαλής στάθμευσης στο χώρο της συναυλίας, αλλά και όλους που προσήλθαν στη συναυλία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Δήμαρχος Λακατάμειας, κ. Φωτούλα Χατζήπαπα, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Γρηγορίου, εκπρόσωποι της ασφαλιστικής Altius Insurance Ltd, ένας εκ των χορηγών, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Συνταγματάρχης Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, Υπαστυνόμος Μάριος Σάββα, βοηθός σταθμάρχη Λακατάμειας, καθώς και κοινοτάρχες των γύρω περιοχών της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων