18/12/2022 18/12/2022 Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας, ο οποίος θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων που έστειλε ο λαός στο Τριπρόσωπο για να διεκδικήσει τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, ευχαρίστησε το 30 % που προσήλθε να ψηφίσει ενώ τόνισε ότι αυτές ήταν ο πιο ειρηνικές Αρχιεπισκοπικές εκλογές. «Μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 22:05

Ταμασού: Ήταν οι πιο ειρηνικές Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Διαδώστε:
Ταμασού: Ήταν οι πιο ειρηνικές Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας, ο οποίος θα είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων που έστειλε ο λαός στο Τριπρόσωπο για να διεκδικήσει τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, ευχαρίστησε το 30 % που προσήλθε να ψηφίσει ενώ τόνισε ότι αυτές ήταν ο πιο ειρηνικές Αρχιεπισκοπικές εκλογές.

«Μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δούλεψαν στις εκλογές και συγχαρητήρια σε όλους αλλά και το 30% των πολιτών που ψήφισε στις εκλογές. Να συγχαρώ όλους τους αδελφούς που ήταν υποψήφιοι. Κοινός στόχος είναι το καλό της εκκλησίας μας. Σημασία είναι ότι είμαστε μονιασμένοι, και είναι οι πιο ειρηνικές Αρχιεπισκοπικές εκλογές στην ιστορία και είμαι σίγουρος ότι σαν σύνοδος θα ανταποκριθούμε στα καλέσματα των καιρών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων