24/06/2022 24/06/2022 Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευής, 24ης Ιουνίου 2022) στο στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ). Της δοξολογικής δεήσεως προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου, Έξαρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον απερχόμενο...
24 Ιουνίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 18:05

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΕΛΔΥΚ

Διαδώστε:
Τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΕΛΔΥΚ

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευής, 24ης Ιουνίου 2022) στο στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Της δοξολογικής δεήσεως προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου, Έξαρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή, Συνταγματάρχη Στυλιανό Τίνανα, για την αγαστή συνεργασία που είχαν αυτά τα δύο χρόνια και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην επόμενη θέση που θα κληθεί να αναλάβει. Στον δε παραλαβόντα Διοικητή, Συνταγματάρχη Παναγιώτη Κεραμυδά, ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε ευλογία παρά του Θεού, διαβεβαιώνοντάς τον πως η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού θα συνεχίσει την αγαστή συνεργασία που είχε με την ΕΛΔΥΚ.

Παρέστησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, εκπρόσωπος από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί από άλλα στρατόπεδα και άλλοι προσκεκλημένοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων