02/11/2023 02/11/2023 Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023, στο Συνοδικό της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό έλαβε χώρα η τελετή των πρωτευσάντων στον Φιλανθρωπικό Αγώνα «Κύπελλο Ταμασού – Άγιος Ευστάθιος 2023», ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου και διοργανώθηκε από τον σκοπευτικό όμιλο της Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Ευστάθιος». Στον αγώνα έλαβαν...
02 Νοεμβρίου, 2023 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2023 - 8:31

Τελετή Πρωτευσάντων στον Φιλανθρωπικό Αγώνα «Κύπελλο Ταμασού – Άγιος Ευστάθιος 2023»

Διαδώστε:
Τελετή Πρωτευσάντων στον Φιλανθρωπικό Αγώνα «Κύπελλο Ταμασού – Άγιος Ευστάθιος 2023»

Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023, στο Συνοδικό της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό έλαβε χώρα η τελετή των πρωτευσάντων στον Φιλανθρωπικό Αγώνα «Κύπελλο Ταμασού – Άγιος Ευστάθιος 2023», ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου και διοργανώθηκε από τον σκοπευτικό όμιλο της Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Ευστάθιος».

Στον αγώνα έλαβαν μέρος κυνηγετικοί σύλλογοι από την Λευκωσία και διάφορα χωρια της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού.

Τα καθαρά έσοδα του αγώνα δόθηκαν στον Παγκύπριο σύνδεσμο γονέων και φίλων παιδοογκολογικής μονάδας.

Την τελετή χαιρέτησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας και ο κ. Ηλίας Πεκρής, πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής, οι οποίοι απέδωσαν τα βραβεία και τα κύπελλα στους πρωτεύσαντες του αγώνα.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος, ο οποίος βρίσκεται ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων