31/08/2020 31/08/2020 Την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, εορτή του Οσίου Ησαΐου του κτήτορος της Ιεράς Μονής Κύκκου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού της εορτής του Οσίου Ησαΐου στον ιερό ναό...
31 Αυγούστου, 2020 - 20:41

Θα δεχτεί τις ευχές για τα ονομαστήριά του ο Μητρ. Ταμασού

Διαδώστε:
Θα δεχτεί τις ευχές για τα  ονομαστήριά του ο Μητρ. Ταμασού

Την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, εορτή του Οσίου Ησαΐου του κτήτορος της Ιεράς Μονής Κύκκου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού της εορτής του Οσίου Ησαΐου στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, το πρωΐ, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, προϊσταμένου του Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής και συλλειτουργούντων Κληρικών της Μητροπόλεως.

Ο εορτάζων Μητροπολίτης, θα δεχθεί τις ευχές, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του, μόνο μετά το τέλος του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας εντός του ιερού ναού, και επιθυμεί, όπως μη προσφερθούν προς τον ίδιο δώρα για τα ονομαστήριά του. Παρ’ όλ’ αυτά, όσοι θα επιθυμούσαν, μπορούν να δώσουν εισφορά για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων