12/04/2021 12/04/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής ανακοίνωσε ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, σε πρόσφατο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, που έκανε χθες Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 6.00 το απόγευμα, διεγνώσθη θετικός στον ιό Covid-19. Ως εκ τούτου, ο Πανιερώτατος έχει ενημερώσει την ομάδα Ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας Κύπρου σχετικά με τις...
12 Απριλίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2021 - 22:33

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ταμασού

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής ανακοίνωσε ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, σε πρόσφατο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, που έκανε χθες Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 6.00 το απόγευμα, διεγνώσθη θετικός στον ιό Covid-19.

Ως εκ τούτου, ο Πανιερώτατος έχει ενημερώσει την ομάδα Ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας Κύπρου σχετικά με τις επαφές του και τηρεί πιστά τις οδηγίες αναφορικά με τον αυτοπεριορισμό του.

Ο Πανιερώτατος, ο οποίος στην παρούσα φάση αισθάνεται πολύ καλά στην υγεία του, παρακαλεί όσους έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τις 9 τρέχοντος μηνός Απριλίου, όπως προβούν στην απαιτούμενη εξέταση, ενημερώνοντας τον προσωπικό τους ιατρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων