15/01/2022 15/01/2022 Τα θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον Αναλιόντα θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιανουαρίου. Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό και θα προστεί Εθνικού Μνημοσύνου του Ήρωα του...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 19:00

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου της Αγ. Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον Αναλιόντα

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου της Αγ. Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον Αναλιόντα

Τα θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στον Αναλιόντα θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιανουαρίου.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό και θα προστεί Εθνικού Μνημοσύνου του Ήρωα του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-59 Παντελή Κατελάρη, την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων