24/04/2022 24/04/2022 Προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου τελέστηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός (πρώτη Ανάσταση) και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Πρωτοσυγκελλεύων της Μητρόπολης, ο Οικονόμος Διονύσιος Σαρούντα, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου. Στο κήρυγμά του...
24 Απριλίου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 14:51

Το «Ανάστα ο Θεός» στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Το «Ανάστα ο Θεός» στη Μητρόπολη Ταμασού

Προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου τελέστηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός (πρώτη Ανάσταση) και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Πρωτοσυγκελλεύων της Μητρόπολης, ο Οικονόμος Διονύσιος Σαρούντα, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου.

Στο κήρυγμά του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στο νόημα της σημερινής ημέρας και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων