24/03/2022 24/03/2022 Χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας στη Γενική Συνέλευση του Ανοικτού Θεραπευτικού Κέντρου Εξαρτημένων Ατόμων (Α.ΘΕ.Κ.Ε.Α) «η Τόλμη» Πάφου, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαρτίου 2022, στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Πάφου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάγνωση της ημερήσιας διάταξης, χαιρετισμό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κενθέα,...
24 Μαρτίου, 2022 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 20:07

Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Ταμασού στη γενική συνέλευση της Α.ΘΕ.Κ.Ε.Α Πάφου

Διαδώστε:
Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Ταμασού στη γενική συνέλευση της Α.ΘΕ.Κ.Ε.Α Πάφου

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας στη Γενική Συνέλευση του Ανοικτού Θεραπευτικού Κέντρου Εξαρτημένων Ατόμων (Α.ΘΕ.Κ.Ε.Α) «η Τόλμη» Πάφου, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Μαρτίου 2022, στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Πάφου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάγνωση της ημερήσιας διάταξης, χαιρετισμό του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κενθέα, τον οποίο ανέγνωσε ο Αρχιδιάκονος της Μητρόπολης Ταμασού, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, λόγω του ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού βρίσκεται στην Πολωνία – Ουκρανία, επικεφαλής ανθρωπιστικής αποστολής από την Κύπρο.

Στη συνέχεια, αναγνώστηκε ο απολογισμός δράσεων του κέντρου κατά το έτος 2021 και οι προγραμματισμένες δράσεις για το έτος 2022.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της ΥΚΑΝ, το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, ανάμεσα σε αυτό και η απερχόμενη πρόεδρος κ. Ανδρούλα Παφίτη, η οποία διετέλεσε πρόεδρος επί 30 χρόνια του θεραπευτικού κέντρου «η Τόλμη», και ψυχολόγοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων