14/05/2019 14/05/2019 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ανήμερα της εορτής του Αγίου Επιφανίου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Κυριακή 12 Μαΐου 2019, λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Επιφανίου στην ομώνυμη κοινότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος προχείρισε σε πνευματικό τον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Παναγιώτη Καϊμακλιώτη...
14 Μαΐου, 2019 - 17:08

Χειροθεσία Πνευματικού στην Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Χειροθεσία Πνευματικού στην Ι.Μ. Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ανήμερα της εορτής του Αγίου Επιφανίου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Κυριακή 12 Μαΐου 2019, λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Επιφανίου στην ομώνυμη κοινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος προχείρισε σε πνευματικό τον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Παναγιώτη Καϊμακλιώτη εφημέριο του ναού.

Απευθυνόμενος ο Πανιερώτατος προς τον πατέρα Παναγιώτη τον συνεχάρη για το όλο πνευματικό έργο του στην κοινότητα και ειδικά για την προσφορά του στον ιερό ναό όπου έχει καταστεί στολίδι της γύρω περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων