31/12/2023 31/12/2023 Στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη, η χριστουγεννιάτικη συναυλία της χορωδίας «Ταμασέων Ωδές» με τίτλο «… και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κας Μαρίας Χριστοδουλίδου. Στη συναυλία συμμετείχαν εκτός από τα μέλη...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:21

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη χορωδία «Ταμασέων Ωδές» της Μητροπόλεως Ταμασού

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη χορωδία «Ταμασέων Ωδές» της Μητροπόλεως Ταμασού

Στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη, η χριστουγεννιάτικη συναυλία της χορωδίας «Ταμασέων Ωδές» με τίτλο «… και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία» υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κας Μαρίας Χριστοδουλίδου.

Στη συναυλία συμμετείχαν εκτός από τα μέλη της χορωδίας «Ταμασέων Ωδές», το κουαρτέτο εγχόρδων Προμηθέα και οι σολίστες Αντώνης Κουτρουπής και Κατερίνα Παπαϊακώβου.

Ο Πανιερώτατος, στο τέλος, αναφέρθηκε στην επιτυχία της αποψινής εκδήλωσης και ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν, ώστε να υλοποιηθεί η συναυλία, τους ιερείς και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού Αγ. Νεοφύτου, αλλά και όσους παραβρέθηκαν. Ολοκλήρωσε τη σύντομη προσλαλιά του με τις ευχές για το νέο έτος, που θα ανατείλει σε ολίγες ώρες, να είναι καρποφόρο, δημιουργικό και ειρηνικό για ένα καλό μέλλον της ημικατεχόμενης πατρίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων