09/06/2023 09/06/2023 Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ως Πρόεδρος του Interstellar Science, Educational and Cultural Institute, υπόγραψε μνημόνιο συναντίληψης με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Κέντρου Αριστείας CYENS και Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, στα πλαίσια διάσκεψης τύπου. Τη διάσκεψη χαιρέτησαν ο Γενικός Διευθυντής Cyens, κ. Γιώργος Χρυσάνθου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, ο Πανιερώτατος και ο Διευθύνων...
09 Ιουνίου, 2023 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 16:59

Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ Μητρόπολης Ταμασού και Κέντρου Αριστείας

Διαδώστε:
Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ Μητρόπολης Ταμασού και Κέντρου Αριστείας

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ως Πρόεδρος του Interstellar Science, Educational and Cultural Institute, υπόγραψε μνημόνιο συναντίληψης με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Κέντρου Αριστείας CYENS και Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, στα πλαίσια διάσκεψης τύπου.

Τη διάσκεψη χαιρέτησαν ο Γενικός Διευθυντής Cyens, κ. Γιώργος Χρυσάνθου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, ο Πανιερώτατος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Interstellar κ. Αχιλλέας Κεντώνης.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε την χαρά και ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, που δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς νέους με οράματα και γνώσεις να δημιουργήσουν διάφορες δράσεις. Τόνισε δε πως όπου υπάρχει δράση, υπάρχει διάδραση και η επιστήμη οφείλει να συνοδεύεται με την ηθική. Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων