10/01/2024 10/01/2024 Ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου θα υποδεχτεί την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους στις 21 Φεβρουαρίου 2024. Το Θεομητορικό Κειμήλιο, το οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ, θα παραμείνει έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024. Σημειώνεται ότι έπειτα από τη θετική ανταπόκριση του...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 19:46

Η Τιμία Ζώνη στη Μητρόπολη Τριμυθούντος από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου τον Φεβρουάριο

Διαδώστε:
Η Τιμία Ζώνη στη Μητρόπολη Τριμυθούντος από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου τον Φεβρουάριο

Ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου θα υποδεχτεί την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους στις 21 Φεβρουαρίου 2024.

Το Θεομητορικό Κειμήλιο, το οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ, θα παραμείνει έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Σημειώνεται ότι έπειτα από τη θετική ανταπόκριση του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ στο αίτημα του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου για την έλευση του θεομητορικού κειμηλίου και στην επαρχία Αμμοχώστου, η Αγία Ζώνη θα βρίσκεται για προσκύνηση και ευλογία των πιστών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι από τις 5 μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου 2024. Ακόμη, και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, είχε ανακοινώσει ότι τον Φεβρουάριο 2024, μετά από 34 χρόνια, η πόλη της Λεμεσού θα υποδεχτεί από το Άγιον Όρος την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων