26/09/2021 26/09/2021 Τη νέα σχολική χρονιά 2021 -2022 θα λειτουργήσει με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών η Βυζαντινή Σχολή Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος, “Άγιος Σπυρίδωνας”. Η Σχολή είναι σε θέση να δίνει βεβαιώσεις για συμπλήρωση κάθε έτους, πτυχίο για την τετραετή φοίτηση και δίπλωμα για την εξαετή σπουδή. Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλής...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2021 - 20:42

Νέα σχολική χρονιά για τη Βυζαντινή Σχολή Μουσικής της Ι.Μ. Τριμυθούντος

Διαδώστε:
Νέα σχολική χρονιά για τη Βυζαντινή Σχολή Μουσικής της Ι.Μ. Τριμυθούντος

Τη νέα σχολική χρονιά 2021 -2022 θα λειτουργήσει με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών η Βυζαντινή Σχολή Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος, “Άγιος Σπυρίδωνας”. Η Σχολή είναι σε θέση να δίνει βεβαιώσεις για συμπλήρωση κάθε έτους, πτυχίο για την τετραετή φοίτηση και δίπλωμα για την εξαετή σπουδή.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα πραγματοποιείται στην αίθουσα πολλαπλής χρήσεως, πλησίον του ιερού ναού Αγίας Μαρίνας στη Μοσφιλωτή.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και το πάγιο μηνιαίο ποσό θα είναι €20. Εκτός αυτών η συμμετοχή στη Σχολή επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους μαθητές και μαθήτριες όπως εκδρομές, δώρα και προσφορές σε βιβλία της Σχολής από το Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων