08/12/2018 08/12/2018 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοίνωσε ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Άννας Συρκανιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθρέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της περιοχής Κυθρέας, καλούν τους Κυθρεώτες και όλους τους Χριστιανούς (8-9 Δεκεμβρίου 2018) στην πανήγυρη  της εορτής της Αγίας Άννας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην...
08 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2018 - 9:14

Οι Κυθρεώτες εορτάζουν την Αγία Άννα Συρκανιάς στην προσφυγιά

Διαδώστε:
Οι Κυθρεώτες εορτάζουν την Αγία Άννα Συρκανιάς στην προσφυγιά

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοίνωσε ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Άννας Συρκανιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθρέας και όλα τα οργανωμένα σύνολα της περιοχής Κυθρέας, καλούν τους Κυθρεώτες και όλους τους Χριστιανούς (8-9 Δεκεμβρίου 2018) στην πανήγυρη  της εορτής της Αγίας Άννας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Λευκωσία.

Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, στις 4.45 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, το πρωί θα τελεστεί όρθρος και θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, στον ίδιο ιερό Καθεδρικό Ναό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων