10/01/2019 10/01/2019 Της Ζήνας Λυσάνδρου – Παναγίδη, Δημάρχου Λευκονοίκου Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παράκληση στην Παναγία που γίνεται εδώ και χρόνια στο Παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς. Σε αυτήν παρέστησαν αρκετοί πιστοί οι οποίοι στο τέλος προσκύνησαν συγκινημένοι τις εικόνες αγίων. Το παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο ΓΕΕΦ είναι μια πραγματική όαση για τους πιστούς. Η...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 20:49

Παράκληση στην Παναγία Παντάνασσα του ΓΕΕΦ

Διαδώστε:
Παράκληση στην Παναγία Παντάνασσα του ΓΕΕΦ

Της Ζήνας Λυσάνδρου – Παναγίδη, Δημάρχου Λευκονοίκου

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παράκληση στην Παναγία που γίνεται εδώ και χρόνια στο Παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς. Σε αυτήν παρέστησαν αρκετοί πιστοί οι οποίοι στο τέλος προσκύνησαν συγκινημένοι τις εικόνες αγίων. Το παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο ΓΕΕΦ είναι μια πραγματική όαση για τους πιστούς. Η μυσταγωγία και η κατάνυξη των ακολουθιών τούς γαληνεύει την ψυχή, ενώ η οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με το κέρασμα κάθε φορά στο αρχονταρίκι, αλλά και η κοινή τράπεζα μετά από κάθε αγρυπνία, συντέλεσαν στη δημιουργία όμορφων ανθρώπινων σχέσεων. Η Παναγία Παντάνασσα η Εθνοφρουρούσα να σκέπει όλα τα στρατευμένα παιδιά μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων