09/12/2018 09/12/2018 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο. Στήριξη προς το έργο που επιτελεί σε αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο η Εκκλησία της Κύπρου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:43

Παυλόπουλος προς Αρχιεπ.Κύπρου: “Στηρίζουμε το έργο σας”

Διαδώστε:
Παυλόπουλος προς Αρχιεπ.Κύπρου: “Στηρίζουμε το έργο σας”

Ο Πρόεδρος της Ελλάδας εξήγησε επίσης ότι στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου αποτίει φόρο τιμής και σε όλους τους προκατόχους του, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τον κυπριακό λαό, για τη δικαίωσή του, για την εμπέδωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, αγώνας ο οποίος βεβαίως συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

«Έτσι θυμόμαστε αυτές τις ώρες τον Αρχιεπίσκοπο Κυπριανό, τον Εθνάρχη Μακάριο, τους Μητροπολίτες και τον Κλήρο που έπεσαν σε όλους αυτούς τους αγώνες και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα γιατί ακριβώς η θυσία τους επιβάλλει δικαίωση αυτού του αγώνα»,σημείωσε.

«Στηρίζουμε το έργο σας και εύχομαι ο Θεός και η Υπέρμαχος Στρατηγός να είναι πάντα μαζί σας», είπε προς τον Αρχιεπίσκοπο καταλήγοντας..

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι με πολλή χαρά δέχτηκε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο θρησκευτικό κέντρο του νησιού, την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

«Είχαμε τη χαρά να τον ακούσουμε, να μας ακούσει. Ανταλλάξαμε αρκετές απόψεις εφ` όλης της ύλης», δήλωσε.

«Βρισκόμαστε στην ίδια γραμμή, στο ίδιο χαράκωμα και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για το έθνος μας και την πατρίδα μας, για την Κύπρο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε και την ευλογία του Θεού και ότι θ` ανατείλουν καλύτερες μέρες και για την Ελλάδα και για την Κύπρο»,

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων