26/01/2019 26/01/2019 Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ» του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου πραγματοποίησε το Σάββατο 26/01/2019 για τα μέλη της Χορωδίας, Προσκυνηματική Εκδρομή. Επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, την Εκκλησία Παναγίας Ελεούσης στην Τριμίκλινη και κατέληξαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος όπου έγινε καλωσόρισμα και ξενάγηση από τον Ιερέα της Μονής...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 17:33

Προσκυνηματική εκδρομή από την “ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ”

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εκδρομή από την “ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ”

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ» του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου πραγματοποίησε το Σάββατο 26/01/2019 για τα μέλη της Χορωδίας, Προσκυνηματική Εκδρομή. Επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, την Εκκλησία Παναγίας Ελεούσης στην Τριμίκλινη και κατέληξαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος όπου έγινε καλωσόρισμα και ξενάγηση από τον Ιερέα της Μονής πατέρα Νεόφυτο. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο της Κοινότητας. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων