27/11/2018 27/11/2018 Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και την Ιερά Επισκοπή Αμαθούντος ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 6, Δεκεμβρίου εορτή του Αγίου Νικολάου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος άγει τα ονομαστήρια του. Την Τετάρτη 5, Δεκεμβρίου στις 6 μμ, θα προστεί του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών και την επόμενη, Πέμπτη 6, Δεκεμβρίου το...
27 Νοεμβρίου, 2018 - 13:39

Πρόγραμμα ονομαστηρίων Επισκόπου Αμαθούντος

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων Επισκόπου Αμαθούντος

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και την Ιερά Επισκοπή Αμαθούντος ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 6, Δεκεμβρίου εορτή του Αγίου Νικολάου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος άγει τα ονομαστήρια του.

Την Τετάρτη 5, Δεκεμβρίου στις 6 μμ, θα προστεί του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Πολεμιδιών και την επόμενη, Πέμπτη 6, Δεκεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών στην αίθουσα του Ιερού Ναού μέχρι τις 11 μμ.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Θεοφιλέστατος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών από τις 3 μμ, μέχρι τις 8.30 μμ, στον Μητροπολιτικό Οίκο που βρίσκεται στον περίβολο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος παρακαλεί όσους επιθυμούν αντί δώρου να κάνουν εισφορές για το συσσίτιο των απόρων που προσφέρει Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων