14/11/2018 14/11/2018 Με τις ευλογίες της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β΄ και του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου, κατόπιν συνεργασίας των Εκκλησιαστικών Επιτροπών Παναγίας Χαρδακιωτίσσης Κυθρέας, Παναγίας Παλλουριωτίσσης και Παναγίας Χρυσαϊφυλιωτίσσης Αγίας Φυλάξεως, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος θα μεταφέρει από τη Λευκωσία στη Λεμεσό το Ιερό Λείψανο του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων Κυθρέας,...
14 Νοεμβρίου, 2018 - 12:17

Στη Λεμεσό το ιερό λείψανο του Αγίου Δημητριανού

Διαδώστε:
Στη Λεμεσό το ιερό λείψανο του Αγίου Δημητριανού

Με τις ευλογίες της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β΄ και του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου, κατόπιν συνεργασίας των Εκκλησιαστικών Επιτροπών Παναγίας Χαρδακιωτίσσης Κυθρέας, Παναγίας Παλλουριωτίσσης και Παναγίας Χρυσαϊφυλιωτίσσης Αγίας Φυλάξεως, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος θα μεταφέρει από τη Λευκωσία στη Λεμεσό το Ιερό Λείψανο του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Χύτρων Κυθρέας, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στις 5.30 μ.μ., για προσκύνηση από το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Αγιωτάτης Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Το Ιερο Λείψανο του Αγίου Δημητριανού επισκόπου Χύτρων Κυθρέας, θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιωτίσσης Αγίας Φυλάξεως έως τις 25 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των πνευματικών εκδηλώσεων:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων