12/09/2018 12/09/2018 Τη νέα πρέσβειρα της Πορτογαλίας στην Κύπρο κ. Maria Manuela Freitas Bairos δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 12ης Σεπτεμβρίου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος. Η κ. Maria Manuela Freitas Bairos επισκέφθηκε το Μακαριώτατο για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ως εκπροσώπου της Πορτογαλίας στην Κύπρο. Η νέα πρέσβειρα αντάλλαξε μαζί...
12 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:29

Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου οι Πρέσβεις Πορτογαλίας και Ελβετίας

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου οι Πρέσβεις Πορτογαλίας και Ελβετίας

Τη νέα πρέσβειρα της Πορτογαλίας στην Κύπρο κ. Maria Manuela Freitas Bairos δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 12ης Σεπτεμβρίου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος. Η κ. Maria Manuela Freitas Bairos επισκέφθηκε το Μακαριώτατο για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ως εκπροσώπου της Πορτογαλίας στην Κύπρο.

Η νέα πρέσβειρα αντάλλαξε μαζί με τον Μακαριώτατο απόψεις και προβληματισμούς που αφορούσαν στο εθνικό μας πρόβλημα, ενώ ο Μακαριώτατος με τη σειρά του ευχήθηκε όπως οι μέχρι σήμερα αγαστές σχέσεις με την πρεσβεία της Πορτογαλίας στο νησί μας συνεχιστούν. Τέλος, η κ. Bairos διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των Ελληνοκυπρίων και θα αγωνισθεί για την προώθηση των δικαίων της χώρας.

Αμέσως μετά, ο Μακαριώτατος δέχθηκε στο γραφείο του τον νέο πρέσβη της Ελβετίας στην Κύπρο Δρ. Pierre Yves Fux. Στη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκαν οι σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας στήριξης μεταξύ της Κύπρου και Ελβετίας τόσο στο εθνικό θέμα, όσο και σε κοινά ζητήματα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας Κύπρου ευχήθηκε και στους δύο νέους πρέσβεις καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που ανέλαβαν και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων