20/11/2018 20/11/2018 Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, είχε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 , ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας,  Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας. Η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεών του με Προκαθημένους των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, κυρίως σχετικά με το θέμα της ανακήρυξης της αυτοκεφαλίας...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 10:34

Στον Αρχ. Κύπρου ο Βολοκολαμσκ Ιλαρίων

Διαδώστε:
Στον Αρχ. Κύπρου ο Βολοκολαμσκ Ιλαρίων

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, είχε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 , ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας,  Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας. Η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεών του με Προκαθημένους των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, κυρίως σχετικά με το θέμα της ανακήρυξης της αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων